Elindultunk!

Kedves Látogató! Köszöntünk az Offline Pont Szeged weboldalán! Örömmel jelentjük be, hogy az Pont hosszas készülődésnek, munkának és a támogatóknak köszönhetően, 2022. február 5-én megnyitotta kapuit, a Hétvezér utca 4. szám alatt. Szeretnénk megköszönni minden egyes segítőkéznek az alázatos és kitartó munkát, fáradtságot, ami nélkül nem nyithattuk volna ki kapuinkat a város felé.

Közösségi terünk célja, hogy alternatívát kínáljon mindazon vendégeknek, akik nem egy belvárosi, nyüzsgő vendéglátó helységben ülnének le beszélgetni, kávézni vagy adott esetben akár tanulni, hanem egy nyugodt, családias környezetben tennék meg ugyanezt. A barátaiddal a társasjátékoknak éltek, és egy helyet keresnétek, ahol plusz költség nélkül megtehetitek ezt? Az Offline Pontban erre is lehetőség van, széles választékú társasjáték kínálattal várjuk a játszani vágyókat.

Édesöcséd vagy a barátod túl gyakran ver meg FIFA-ban? Gyere be hozzánk, és gyakorolj a legújabb FIFA játékon, PS5-s konzolunkon!

Mindezek mellett szeretnénk helyet biztosítani alkalmi eseményeknek is, mint például szülinap, társasjáték estek, kisebb konferenciák, stb. Vedd fel velünk a kapcsolatot, mondd el elképzelésedet és máris elkezdünk közösen gondolkodni a megvalósításon.